• Посилання скопійовано

Українців штрафуватимуть за некошений газон

Некошеним вважається той газон, на якому висота трави досягає 15 сантиметрів. За нормами висота газону має становити 3 ? 5 см.

Відтепер київські балансодержателі повинні вчасно викошувати траву на закріплених за ними територіях. Інакше киян очікує штраф. Про це повідомили у прес-службі Київської державної міської адміністрації (КДМА).

В адміністрації також повідомили, що з початку квітня порушникам вже виписано 427 розпоряджень і складено 89 адміністративних протоколів. Як відомо, подібні перевірки здійснюють міські інспектори із впорядкування.

Нагадуємо, що газон потребує викошування, коли довжина трави становить 15 см. За всіма стандартами довжина трави на газоні має бути в межах 3 ? 5 см.

 

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»