• Посилання скопійовано

Зміни в тарифах на електроенергію, що відпускається населенню

Постанова Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики, від 15.06.2012 р. №750 «Про затвердження Змін до Тарифів на електроенергію, що відпускається населенню», набирає чинності з 01.07.2012 р., але не раніше дня опублікування

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, внесла зміни до Тарифів на електроенергію, що відпускається населенню (постанова Комісії від 23.04.2012 р. №497).

Так, вартість електроенергії, що споживається населенням в обсягах понад 800 кВт·год./місяць, уніфікована для всіх категорій населення (міського, сільського, мешкає у будинках з електроплитами, в будинках, обладнаних електроопалювальними установками тощо), становить 95,76 коп./кВт·год.

Для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, які мешкають у багатоквартирних будинках, що не газифіковані природним газом і в яких немає або не функціонують системи централізованого теплопостачання, незалежно від обсягів споживання електроенергії тариф становить 21,54 коп./КВт·год.

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»