• Посилання скопійовано

Чи можна виправити помилковий запит цінових пропозицій

Було помилково подано запит цінових пропозицій на хліб житній вищого гатунку, а насправді нам потрібен хліб житній першого гатунку: заплановану суму ми розрахували з вартості хліба житнього першого гатунку. Чи можна змінити запит цінових пропозицій, якщо запит вийде в публікацію 13.08.2012 р.?

1. На цьому етапі, поки оголошення не опубліковано, можна спробувати скористатися п. 9.1.1 Інструкції щодо подання інформації для публікації та оприлюднення і відкоригувати подане оголошення (варто зробити сьогодні якнайшвидше, щоб оголошення було опубліковане з правками).
2. Якщо змінити до публікації оголошення не можливо, варто мати на увазі такі варіанти:
— відкоригувати подане оголошення і відповідно оприлюднений запит відповідно до п. 9.1.1 Інструкції. У такому випадку оголошення вийде з помилками (друкований варіант), а буде наданий лист з Вісника про те, що замовником було допущено технічну помилку (на порталі інформація буде виправлена). Швидше за все, цей варіант буде платним і обійдеться приблизно у 550-650 грн;
— Закон не передбачає внесення змін саме до запиту цінових пропозицій, але і заборони немає внесення таких змін. Якщо керуватися відсутністю відповідної заборони, то можна піти по принципу відкритих торгів і внести зміни до запиту цінових пропозицій;
— відмінити торги з причини відсутності потреби (потрібен хліб іншого гатунку) і одночасно розпочати нову процедуру закупівлі.

Джерело: Про тендер

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»