• Посилання скопійовано

Закупівля електричної енергії відбувається за процедурою закупівлі в одного учасника

Ст. 4. Окремими законами визначаються особливості здійснення закупівлі таких товарів: електрична енергія, послуги з її постачання, передачі та розподілу; централізоване постачання теплової енергії. Чи прийняті на сьогодні ці закони, чи не відбулося змін, чи потрібно проводити закупівлю в одного учасника як і раніше?

Закон України «Про особливості здійснення закупівель...» поширюється на підприємств-монополістів і на їх закупівлі. По відношенню до інших замовників, зокрема бюджетників, ситуація із закупівлею електричної енергії, послуг з її постачання, передачі та розподілу, централізованого постачання теплової енергії тощо не змінилася. Здійснити закупівлю перелічених предметів замовник зможе лише після проведення відповідної процедури закупівлі, зокрема закупівлі в одного учасника.

Джерело: Про тендер

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»