• Посилання скопійовано

ВРУ пропонує запровадити мінімальні роздрібні ціни на тютюнові вироби

Проект Закону від 10.09.2012 р. №11197

Верховна Рада України пропонує з 1 січня 2013 року запровадити мінімальні роздрібні ціни на тютюнову продукцію, за продаж якої у торговельних мережах за нижчими цінами штрафуватимуть (проект Закону від 10.09.2012 р. №11197).
Так, законопроектом пропонується встановити однакову мінімальну вартість пачки сигарет (20 штук) (з фільтром і без фільтра) — 10 грн.
Мінімальні роздрібні ціни на тютюнові вироби змінюватимуться 1 березня кожного наступного року відповідно до коригувального коефіцієнта , який обчислюватиметься центральним органом ДПС за погодженням з Мінфіном.
Ще один важливий момент — за роздрібну торгівлю тютюновими виробами за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни на такі вироби, до суб'єктів господарювання застосовуватимуться фінансові санкції у розмірі 100% вартості отриманої партії товару, розрахованої виходячи з мінімальних роздрібних цін, але не менше 1000 грн.
Ці зміни запропоновано внести до Закону України від 19.12.95 р. № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»