• Посилання скопійовано

Ліцензія на роздрібну торгівлю алкоголем і тютюном видається терміном на один рік

Від нашого села до регіонального департаменту 300 км в один бік, щоквартальне продовження ліцензії коштує 125 грн, квиток на автобус — 150 грн. Як, на ваш погляд, ця норма за 20 років не застаріла? У законі однозначно сказано — щокварталу.

Ліцензія на роздрібну торгівлю видається терміном на один рік, а плата становить за ліцензію на території сіл і селищ, за винятком тих, що розташовані у межах території міст, — 500 гривень на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додавання спирту), на кожен окремий, зазначений у ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі, і 250 гривень — на роздрібну торгівлю тютюновими виробами на кожне місце торгівлі.

Джерело: ЛIГАБiзнесIнформ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»