• Посилання скопійовано

АЦСК ІДД ДПС переведено на новий формат електроного цифрового підпису

Для подальшого використання посилених сертифікатів відкритих ключів всім клієнтам АЦСК ІДД ДПС необхідно обов’язково оновити програмне забезпечення

АЦСК ІДД ДПС переведено на новий формат електроного цифрового підпису

На виконання наказу Міністерства юстиції України та Адміністрації Держспецзв`язку від 20.08.2012 №1236/5/453 АЦСК ІДД ДПС забезпечив застосування у власному програмно-технічному комплексі нових форматів та протоколів, що реалізуються у надійних засобах електронного цифрового підпису.

З 06.02.2013 року АЦСК ІДД ДПС перейшов на використання нових форматів електронного цифрового підпису та нових особистих ключів власного програмно-технічного комплексу.

Для подальшого використання посилених сертифікатів відкритих ключів всім клієнтам

АЦСК ІДД ДПС необхідно обов’язково оновити наступне програмне забезпечення з нового офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДПС/:

-«ДПС Захист звітності» (оновити програму до версії 1.1.0.5. слід через автоматичне оновлення засобами програми або шляхом завантаження нового інсталяційного пакету програми з офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДПС/ рубрики «Програмне забезпечення/ Програмне забезпечення для звітності «ДПС Захист звітності»);

-«ІІТ Користувач ЦСК-1» (оновлення до версії «ІІТ Користувач ЦСК-1.3.1» можна здійснити шляхом завантаження нового інсталяційного пакету програми з офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДПС / рубрики «Програмне забезпечення/ Інше / Надійний засіб електронного цифрового підпису – «ІІТ Користувач ЦСК-1»).

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»