• Посилання скопійовано

У столиці реєструють Держінспекції Головного управління ДФС у м. Києві

У зв’язку з реорганізацією юридичних осіб столичним податковим інспекціям присвоєно нові ідентифікаційні номери юридичних осіб (коди ЄДРПОУ)

У столиці реєструють Держінспекції Головного управління ДФС у м. Києві

Головне Управління Державної фіскальної служби України у м. Києві інформує, що у Києві відбувається утворення місцевих органів ДФС України. У Державному реєстрі юридичних осіб-платників податків вже зареєстровано 7 Державних податкових інспекцій у районах міста Києва Головного управління ДФС у м. Києві. Реєстрація ще 3-ох інспекцій розпочнеться після призначення керівників ДПІ у Печерському, Святошинському та Шевченківському районах столичного управління ДФС.

Зважаючи на ліквідацію ДПІ у районах Головного управління Міндоходів у м. Києві, слід зауважити, що жодних територіальних змін щодо розташування столичних податкових інспекцій та Центрів обслуговування платників не відбулось. Всі адміністративні послуги, як і раніше, надаються платникам податків та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності вчасно та якісно.

Також, не змінились режим роботи та основна інформація про контакти столичних податкових інспекцій.

У зв’язку з реорганізацією юридичних осіб столичним податковим інспекціям присвоєно нові ідентифікаційні номери юридичних осіб (коди ЄДРПОУ). Новостворені зареєстровані податкові інспекції мають наступні офіційні короткі назви:

–       ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві   (39468461)

–       ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві       (39479227)

–       ДПІ у Деснянського районі ГУ ДФС у м. Києві      (39466328)

–       ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві    (39469994)

–       ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві    (39468697)

–       ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві      (39467012)

–       ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві (39471390)

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»