• Посилання скопійовано

Із завтрашнього дня Рахункова палата зможе повністю контролювати держбюджет

Прийнятий Верховною Радою і підписаний президентом України Петром Порошенком новий закон про Рахункову палату опублікований і вступає в дію завтра, 13 серпня

Із завтрашнього дня Рахункова палата зможе повністю контролювати держбюджет

Прийнятий Верховною Радою і підписаний президентом України Петром Порошенком новий закон про Рахункову палату опублікований в газеті «Урядовий кур’єр» від 12 серпня і вступає в дію завтра, 13 серпня.

Раніше заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків роз’яснював, що новий закон дозволить вибрати новий склад відомства, а також повністю контролювати доходи і видатки державного бюджету, що раніше було неможливо.

За його словами, з цим законом були пов’язані умови виділення траншів міжнародних організацій та вимоги Євросоюзу. Крім того, членів Рахункової палати буде не 14, а 9, і всі вони будуть обиратися Верховною Радою.

Нагадаємо, Верховна рада 2 липня прийняла, а президент України Петро Порошенко 5 липня підписав новий закон про Рахункову палату.

Джерело: УНІАН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»