• Посилання скопійовано

Кількість податкових інспекцій в регіонах зменшиться майже вдвічі, - Насиров

Роман Насіров розповів, що кількість податкових інспекцій в регіонах зменшиться з більш ніж 300 до 160. Але з'являться сервісні центри та електронні сервіси

Кількість податкових інспекцій в регіонах зменшиться майже вдвічі, - Насиров

В соответствии с новой структурой Государственной фискальной службы (ГФС) количество налоговых инспекций в регионах уменьшится с 300 до 160. Об этом во время пресс-конференции сообщил председатель ГФС Роман Насиров, передает корреспондент РБК-Украина.

"Новая региональная структура ГФС, которая предусматривает уменьшение количества налоговых инспекций. С более чем 300 уменьшится до 160, но также появятся сервисные центры, а также электронные сервисы", - сообщил он.

Напомним, по словам главы ГФС, количество сотрудников службы необходимо сократить до конца 2015 г. на 20%. Насиров подчеркнул, что структурно-функциональные изменения ведомства будут происходить в соответствии с рекомендациями, предоставленными миссией Международного валютного фонда (МВФ).

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»