• Посилання скопійовано

З 1 січня змінилась Інструкція щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету

Зокрема, в новій редакції викладено деякі КЕКВ групи 2270 «Оплата комунальних послуг та енергоносіїв»

З 1 січня змінилась Інструкція щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету

1 січня 2019 року набрав чинності Наказ Мінфіну від 03.12.2018 р. №953, яким внесено зміни до Інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету. Зокрема, в новій редакції викладено деякі КЕКВ групи 2270 (підпункти 2.2.7.1 - 2.2.7.3 Інструкції):

- Код 2271 "Оплата теплопостачання". Оплата теплової енергії, виробництва, транспортування та постачання, оплата послуг з постачання теплової енергії, постачання гарячої води та пари.

- Код 2272 "Оплата водопостачання та водовідведення" - Оплата води, водопостачання, оплата послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

- Код 2273 "Оплата електроенергії" - Плата за електроенергію (у тому числі за освітлення вулиць), включаючи оплату послуг з її передачі, розподілу та постачання, перетікання реактивної електричної енергії.";

- Код 2275 "Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг":

  • оплата інших енергоносіїв, які використовуються в процесі виробництва теплоенергії або іншого виду енергії (дрова, нафтопродукти (у разі якщо закупівля цього нафтопродукту (пально-мастильних матеріалів) не передбачена на інші цілі за кодом 2210 "Предмети, матеріали, обладнання та інвентар"), пара, торф, вугілля, природні енергетичні ресурси (ядерна, гідравлічна, геотермальна енергія) тощо). Також за цим кодом здійснюються видатки, пов'язані із завантаженням та перевезенням зазначених енергоносіїв;
  • оплата інших комунальних послуг, в тому числі послуг з поводження з побутовими відходами."

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»