• Посилання скопійовано

Нова кадастрова карта: онлайн-сервіс у тестовій версії

На підставі даних Держгеокадастру створено нову інтерактивну карту земельних ділянок України. Поки що вона знаходиться у тестовому режимі, і у користувачів є можливість знайти земельну ділянку, яка їх цікавить, як на старій, так і на новій версії такої карти

Нова кадастрова карта: онлайн-сервіс у тестовій версії

Міністерства аграрної політики та продовольства України розповідає, що Держгеокадастр та ДП «Центр ДЗК» запустили тестову версію Публічної кадастрової карти з новою архітектурою, дизайном та інтерфейсом, адаптованим для використання на мобільних пристроях. Адреса оновленої версії Публічної кадастрової карти на період тестування – https://newmap.land.gov.ua, згодом портал буде доступний за традиційним посиланням https://map.land.gov.ua.

Відтепер, окрім звичних для користувачів сервісів, Публічна кадастрова карта забезпечує можливість навігації по карті за назвою населеного пункту, пошуку за географічними координатами. У разі використання мобільної версії на карті доступні елементи геолокації. Завдяки впровадженим змінам забезпечується швидкість обробки даних, а також зручність пошуку необхідної інформації.

Для подальшого вдосконалення роботи Публічної кадастрової карти відвідувачі мають змогу взяти участь в опитуванні та надати пропозиції або коментарі щодо покращення її роботи. Форма опитування розміщена вгорі сторінки тестової версії.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»