• Посилання скопійовано

Уряд ухвалив рішення щодо здешевлення кредитів для сільгосптоваровиробників

Уряд ухвалив концептуальні напрями здешевлення кредитів сільгосптоваровиробникам для купівлі земель сільгосппризначення

Уряд ухвалив рішення щодо здешевлення кредитів для сільгосптоваровиробників

Уряд ухвалив рішення щодо схвалення концептуальних напрямів здешевлення кредитів сільськогосподарським товаровиробникам для купівлі земель сільськогосподарського призначення.

Передбачається два основні механізми здешевлення кредитів та збільшення до них доступу:

  • надання державної підтримки із здешевлення кредитів малим сільськогосподарським товаровиробникам для купівлі землі сільськогосподарського призначення;
  • запровадити механізми гарантування зобов’язань таких товаровиробників з метою зниження ризиковості такого кредитування для банків. Такий інструмент дозволить малим сільськогосподарським товаровиробникам отримати доступ до кредитів.

Реалізація рішення дозволить малим сільськогосподарським товаровиробникам отримати “дешеві” кредитні ресурси для купівлі земель сільськогосподарського призначення, що сприятиме запуску повноцінного обігу землі.

Розпорядженням також визначено розроблення у місячний термін Плану заходів з реалізації затверджених концептуальних напрямів та впровадження їх до третього кварталу 2020 року.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»