• Посилання скопійовано

Мінекономіки запустило пілотний варіант Е-реєстру фермерів

Метою створення фермерського реєстру є ідентифікація суб'єктів ринку та налагодження ефективної комунікації, спрощення доступу до банківського фінансування

Мінекономіки запустило пілотний варіант Е-реєстру фермерів

Сьогодні, 27 листопада, під головуванням заступниці Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Інни Мєтєлєвої відбулася робоча зустріч щодо запуску пілотного проекту електронного фермерського реєстру. Участь у заході взяли представники Мінекономіки, Укрдержфонду, Світового банку, ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

Пілотний проєкт розпочинається у грудні в 6-ти областях (Волинській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській та Черкаській областях), де створені мобільні групи для роботи з фермерами. До складу входять представники відповідальних департаментів ОДА, Укрдержфонду, дорадчих служб.

Учасниками фермерського реєстру будуть фермери, а також всі виробники сільгосппродукції. 

 

Довідково:

Метою створення фермерського реєстру є ідентифікація суб'єктів ринку та налагодження ефективної комунікації, спрощення доступу до банківського фінансування, впровадження програм таргетованої державної підтримки, створення інформаційно-аналітичної бази для оцінки ефективності впровадження програм державної підтримки, формування державної політики щодо розвитку сільського господарства та сільських територій, сприяння виправлення помилок в ДЗК та реєстрація договорів оренди, підвищення інвестиційної привабливості агросектору. 

Проєкт реалізується за підтримки Світового Банку та проєкту ЄС “Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні”. 

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»