• Посилання скопійовано

В Україні з'явиться ще одне свято

У 2020 році День виноградаря і винороба відзначатиметься 8 листопада

В Україні з'явиться ще одне свято

«РБК-Україна» розповідає, що Президент Володимир Зеленський підписав указ про встановлення ще одного офіційного свята. В Україні День виноградаря і винороба відзначатиметься у другу неділю листопада.

Про це Зеленський сказав під час поїздки на Закарпаття.

«Сьогодні я підписав указ, що встановлює в Україні офіційне свято – День виноградаря і винороба. Я знаю, що це важливо для людей, які працюють у цій галузі», – повідомив він.

Президент зазначив, що це символічний крок, який підкреслює повагу до цієї професії.

«Та цього замало. Уряд і відповідне міністерство мають представити комплекс заходів для розвитку українського виноградарства та виноробства», – додав він.

Згідно з указом президента, який оприлюднений на його офіційному сайті, День виноградаря і винороба відзначатиметься щороку у другу неділю листопада. У 2020 році святкуватимуть 8 листопада.

Нагадаємо, 1 липня Кабінет міністрів підтримав указ президента щодо встановлення Дня виноградаря і винороба.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»