• Посилання скопійовано

Запроваджено новий перелік відомостей з держтаємницею

СБУ затвердила новий Звід відомостей, що становлять державну таємницю

Запроваджено новий перелік відомостей з держтаємницею

Бухгалтер.ua розповідає, що служба безпеки України наказом від 23.12.2020 р. №383 (набрав чинності 29.01.2021 р.) затвердила новий Звід відомостей, що становлять державну таємницю. Попередній Звід був затверджений у 2005 року.

Цей Звід визначає відомості, що згідно із рішеннями державних експертів з питань таємниць становлять державну таємницю у визначених законодавством сферах. Звід застосовується для організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях.

За Законом про держтаємницю віднесення інформації до державної таємниці здійснюється мотивованим рішенням державного експерта з питань таємниць за його власною ініціативою, за зверненням керівників відповідних державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій чи громадян.

Джерело: Бухгалтер.ua

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»