• Посилання скопійовано

Алгоритм дій для отримання фітосанітарного сертифіката під час війни

Мінагрополітики навело правила видачі фітосанітарного сертифіката в разі проведення фумігації вантажів, що експортуються

Алгоритм дій для отримання фітосанітарного сертифіката під час війни

За результатами засідання Логістичного штабу при Мінагрополітики та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2022 р. № 398 «Деякі питання здійснення фітосанітарних заходів та процедур в умовах воєнного стану» (зі змінами) повідомляємо про можливість здійснення фумігації вантажів із продукцією рослинного походження (товарні позиції 1001 (пшениця), 1003 (ячмінь), 1005 (кукурдза), 1201 (соя) та 1205 (ріпак) згідно з УКТЗЕД) в рамках реалізації Ініціативи щодо безпечного транспортування зерна та продуктів харчування з українських портів під час експорту сільськогосподарської продукції рослинного походження морськими шляхами з МТП «Одеса», «Чорноморськ» і «Південний».

Мінагрополітики спільно з Держпродспоживслужбою відобразило графічно алгоритм дії основних положень постанови Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2022 р. № 398 «Деякі питання здійснення фітосанітарних заходів та процедур в умовах воєнного стану» щодо видачі фітосанітарного сертифіката в разі проведення фумігації вантажів, що експортуються, та пропонує використовувати зазначений алгоритм експортерами сільськогосподарської продукції рослинного походження у своїй господарській діяльності.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»