• Посилання скопійовано

ВРУ буде приймати Закон щодо захисту інтересів власників землі з урахуванням пропозицій Президента

Комітет ВРУ погодився з пропозиціями Президента та ухвалив рішення рекомендувати ВРУ прийняти в цілому з урахуванням його пропозицій законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інтересів власників земельних часток (паїв)

ВРУ буде приймати Закон щодо захисту інтересів власників землі з урахуванням пропозицій Президента

13 вересня 2024 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, на якому були розглянуті пропозиції Президента щодо Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інтересів власників земельних часток (паїв)» (№3898-ІХ від 20.08.2024).

06 вересня 2024 року Президент України Володимир Зеленський повернув до Верховної Ради України Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інтересів власників земельних часток (паїв)» (№3898-ІХ від 20.08.2024) з наступною пропозицією:

«У пункті 241 розділу Х "Перехідні положення" слова "(крім земельних ділянок приватної власності; земельних ділянок комунальної власності в межах населених пунктів, а також земельних ділянок за межами населених пунктів, право комунальної власності якими зареєстровано)" виключити».

За результатами розгляду та обговорення пропозицій Президента України Комітет погодився з пропозиціями Президента України та ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді Україні прийняти в цілому з урахуванням пропозицій Президента України Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інтересів власників земельних часток (паїв)» (№3898-ІХ від 20.08.2024024).

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»