• Посилання скопійовано

Щодо нерегулярних перевезень до Грузії необхідно звертатися до Мінекономіки Грузії

Мінінфраструктури відповідає на звернення українських пасажирських перевізників

На адресу Міністерства інфраструктури України надішли звернення українських пасажирських перевізників стосовно перевезення до Грузії та по її території. Міністерство інфраструктури України відповідно звернулося до компетентного органу Грузії щодо надання роз’яснень щодо процедури здійснення перевезень пасажирів.
Згідно з отриманою інформацією від Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії, для здійснення нерегулярних перевезень до Грузії або транзитом по її території слід звертатися безпосередньо до Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії. Тел.(+995 32) 99 11 05; 99 11 11; адреса: 12, G.Chanturia str., 0108 Tbilisi.

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»