• Посилання скопійовано

Уряд відмінив деякі форми митних декларацій

Через набрання чинності Конвенції про спрощення формальностей у торгівлі товарами вже не потрібні форми митних декларацій МД-2, МД-3, МД-6, МД-8, МД-4, МД-5, МД-7

Уряд відмінив деякі форми митних декларацій

Тарас Мельничук розповів у своєму Телеграм-каналі про рішення Уряду, яке було прийнято під час засідання 27 вересня.

Зокрема, визнано такими, що втратили чинність, форми митних декларацій МД-2, МД-3, МД-6, МД-8, МД-4, МД-5, МД-7, затверджені постановою КМУ від 21.05.2012 № 450. Таке рішення міститься у Постанові КМУ від 27.09.2022 №1089. Її норми діють з 1 жовтня.

Таке рішення було прийняття через набрання чинності Конвенцією про спрощення формальностей у торгівлі товарами форма єдиного адміністративного документа буде використовуватись в Україні безпосередньо на підставі зазначеної Конвенції.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»