• Посилання скопійовано

Google запустив в Україні освітній курс «Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок»

Курс буде корисним власникам малого та середнього бізнесу, хто вже вийшов на міжнародні ринки, але хоче масштабуватися, та тим, хто тільки наважується спробувати експорт. Його можна переглядати в комфортній для вас час

Google запустив в Україні освітній курс «Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок»

Міністерство цифрової трансформації України розповідає, що учасники курсу дізнаються, як сформувати дорожню мапу виходу бізнесу на новий ринок, як правильно використовувати інструменти Google, наприклад Market Finder, для експорту та як знайти в Україні досвідчених партнерів для розбудови власної справи за кордоном і почати швидке масштабування власного бізнесу тощо.

В умовах війни малі та середні бізнеси, що експортують свої товари та послуги, не тільки виживають, але й розвиваються. Експорт допомагає зберігати робочі місця, платити податки, робити пожертви на гуманітарну допомогу в Україні. 

Також серед основних переваг масштабування бізнесу на нові ринки – збільшення продажів, збільшення доходів та клієнтської бази, генерування нових ідей для продукту чи послуги, можливість стати більш стійкими та конкурентоспроможними. 

Google прагне допомогти українському малому та середньому бізнесу розширити свої можливості завдяки експорту послуг та товарів на нові ринки. Курс буде корисним власникам малого та середнього бізнесу, хто вже вийшов на міжнародні ринки, але хоче масштабуватися, та тим, хто тільки наважується спробувати експорт. 

Під час проходження курсу учасники:

  • здобудуть нові знання про роботу на міжнародних ринках;
  • отримають доступ до інструментів для розвитку бізнесу;
  • знайдуть партнерів для розширення глобального впливу;
  • навчаться на досвіді експертів на інформативних подіях;
  • зможуть отримати бонус 10 000 грн на рекламу (застосовуються умови).

Освітній курс «Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок» розпочався 17 липня 2023 року. Його можна переглядати в комфортній і актуальній саме для вас послідовності та в зручний час.

Більше інформації про курс «Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок» та реєстрація - за посиланням.

Google Україна реалізує програму за підтримки Міністерства закордонних справ України, Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, Спілки Українських підприємців. 

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»