• Посилання скопійовано

Для новоутворених територіальних громад - з 4 січня нові рахунки (оновлено)

У зв’язку з об’єднанням у 2016 році територіальних громад сіл, селищ, міст, рахунки для зарахування надходжень будуть відкриті лише для центрів об’єднаних територіальних громад, а по радах, які увійшли до їх складу - рахунки будуть закриті

Для новоутворених територіальних громад - з 4 січня нові рахунки (оновлено)

ДФСУ повідомляє, що відповідно до вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та у зв’язку з об’єднанням у 2016 році територіальних громад сіл, селищ, міст в органах Державної казначейської служби України з 04.01.2017 відкриті рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад, місцеві ради яких набули повноважень за результатами перших місцевих виборів, що відбулися у 2016 році.

При цьому рахунки, які були відкриті для територіальних громад сіл, селищ, міст, що увійшли до складу об’єднаних територіальних громад з 04.01.2017 закрито.

Інформація про реквізити рахунків, відкритих в органах Казначейства для сплати місцевих податків і зборів до об’єднаних територіальних громад, розміщена на веб-порталі ДФС в рубриці «Бюджетні рахунки» 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»