• Посилання скопійовано

ДФС про повернення надміру сплачених коштів на окупованих територіях

ДФСУ звернулася до головних управлінь ДФС у Донецькій та Луганській областях стосовно повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до місцевих бюджетів населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень

ДФС про повернення надміру сплачених коштів на окупованих територіях

Податківці у листі від 07.02.2017 р. №2838/7/99-99-07-02-03-17 зазначили, що сформовані висновки територіальних органів ДФС про повернення помилково та/або надміру сплачених платежів підлягають передачі для погодження до Донецької або Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Перелік населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, затверджено розпорядженням КМУ №1085-р.

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»