• Посилання скопійовано

У кожного платника з Реєстру великих платників податків є свій податковий координатор

За кожним великим платником податків в Офісі закріплений індивідуальний податковий координатор. Він адмініструє всі податки та забезпечує взаємодію між платником та іншими підрозділами Офісу

У кожного платника з Реєстру великих платників податків  є свій податковий координатор

Великі платники, включені до реєстру ВПП на 2019 рік, з початку поточного року за основним місцем обліку обслуговуються в Офісі. Відтак, податкова звітність подається до Офісу великих платників (код контролюючого органу «2810»), - йдеться у повідомленні податківців.

Офіс – це єдина юридична особа з відокремленими територіальними підрозділами у містах Дніпро, Запоріжжя, Львів, Одеса, Харків.

За кожним великим платником податків в Офісі закріплений індивідуальний податковий координатор, який здійснює адміністрування всіх податків, та забезпечує взаємодію між платником та іншими структурними підрозділами Офісу. Дізнатися про свого координатора Ви можете тут>>

Податківці нагадують, що великі платники мають право звернутися за отриманням адміністративних послуг до Офісу у місті Києві або будь-якого територіального підрозділу в Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Одесі, Харкові.

Також, пропонуємо всім нашим платникам використовувати «Електронний кабінет», що працює цілодобово на безоплатній основі та дозволяє, зокрема, направляти звітність, листи, запити та отримувати низку довідок в електронному вигляді оперативно не виходячи з кабінету.

***

Читайте також: 

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»