• Посилання скопійовано

Як через Е-кабінет отримати витяг з реєстру платників єдиного податку?

В меню приватної частини Е-кабінета вибрати пункт «Заяви, запити для отримання інформації», створити, підписати та надіслати до відповідного органу ДПС запит про отримання витягу за формою F1302101

Як через Е-кабінет отримати витяг з реєстру платників єдиного податку?

ДПС в Івано-Франківській області повідомляють, що фізична особа – підприємець – платник єдиного податку першої – третьої групи може отримати витяг з реєстру платників єдиного податку можливо за допомогою Е-кабінету.

Для цього в меню приватної частини Е-кабінету вибрати пункт «Заяви, запити для отримання інформації», створити, підписати та надіслати до відповідного органу ДПС запит про отримання витягу за формою F1302101.

Якщо ж потрібно отримати витяг з реєстру платників єдиного податку в електронній формі потрібно при відправленні запиту за формою F1302101 поставити відмітку «в електронному вигляді» у полі «Спосіб отримання витягу», при цьому платник отримає витяг в електронній формі за формою F1402101. Такий витяг можна буде відкрити перейшовши у вкладку «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету.

Звертаємо увагу, що роздрукований електронний витяг в паперовому вигляді не вважається оригіналом.

Відповідно до п. 299.9 ст. 299 Податкового кодексу України за бажанням зареєстрований платник єдиного податку може безоплатно та безумовно у контролюючому органі за місцем податкової адреси отримати (у тому числі в електронному вигляді) витяг з реєстру платників єдиного податку. Строк надання витягу для зареєстрованих платників єдиного податку не повинен перевищувати одного робочого дня з дня надходження запиту, а для суб’єктів господарювання, які подали заяву щодо переходу на спрощену систему оподаткування, – двох робочих днів з дня надходження запиту. Витяг діє до внесення змін до реєстру.

***

Джерело: ДПС у Івано-Франківській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»