• Посилання скопійовано

Які нові рахунки для сплати податків діють з 1 квітня?

З 1 квітня 2023 року додано нові рахунки для сплати МПЗ з податку на прибуток (коди класифікації доходів бюджету 11025100), ПДФО (11011300) та єдиного податку (18050700)

Які нові рахунки для сплати податків діють з 1 квітня?

У Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, що з 1 квітня 2023 року додано нові рахунки для сплати мінімального податкового зобов’язання з податку на прибуток (коди класифікації доходів бюджету 11025100), податку на доходи фізичних осіб (11011300) та єдиного податку (18050700).

Нагадаємо, МПЗ сплачується юридичними особами, фізичними особами – підприємцями чи громадянами, у яких у власності або в користуванні є сільгоспугіддя, а це: рілля, багаторічні насадження, сіножаті, пасовища, перелоги, або ж у випадку, коли  вони вирощують та реалізують  власну сільськогосподарську продукцію. 

При цьому реквізити решти бюджетних рахунків для зарахування податків і зборів  залишаються незмінними.

Інформацію про актуальні реквізити рахунків для сплати податкових платежів та єдиного внеску розміщено в електронному кабінеті платників, на вебпорталі Головного управління ДПС у рубриці «Рахунки для сплати платежів» та в Центрах обслуговування платників. 

Джерело: ДПС у Івано-Франківській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»