• Посилання скопійовано

Нюанси листування з ДПС

Інформація щодо отримання та реєстрації листів у ДПС міститься в режимі «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи», інформація щодо надісланих листів – у режимі «Вихідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи» Е-кабінету

Нюанси листування з ДПС

ДПСУ розповідає, що для надсилання листів (запитів, звернень тощо) в електронному вигляді  до контролюючого органу платник може скористатися меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету (cabinet.tax.gov.ua).

Під час формування листа (запиту, звернення тощо) оберіть:

  • регіон, в якому знаходиться контролюючий орган,
  • контролюючий орган,
  • тип документа,
  • тематику звернення,
  • заповніть короткий зміст листа,
  • завантажте лист (файл у форматі pdf до 5 МБ),
  • збережіть, підпишіть та надішліть сформований лист.

Інформація щодо отримання та реєстрації листів у контролюючому органі міститься в режимі «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи», інформація щодо надісланих листів – у режимі «Вихідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи».

Для подання податкових документів звітності, фінансової звітності, податкових та акцизних накладних, розрахунків коригування, заяв, сервісних запитів засобами електронного зв’язку передбачено розділ «Введення звітності».

Презентаційні матеріали щодо надсилання листів в електронному вигляді до органу ДПС в Електронному кабінеті можна переглянути тут.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»