• Посилання скопійовано

Як фізособі сплатити податки через Електронний кабінет?

Електронний кабінет надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної картки або за допомогою QR-коду

Як фізособі сплатити податки через Електронний кабінет?

ДПС у Харківській області повідомляє, що Електронний кабінет надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної картки або за допомогою QR-коду. 

Для цього необхідно:

1. Увійти до приватної частини Електронного кабінету. 

2. Обрати режим «Стан розрахунків з бюджетом».

3. Обрати податок (платіж), який необхідно сплатити, та одну із платіжних систем: 

– сканувати QR-код,

– підтвердити операцію

або

– обрати одну із платіжних систем,

– вказати реквізити платіжної картки,

– підтвердити операцію.

4. Завершити заповнення платіжного документа.

Платіжне доручення автоматично заповнюється на підставі облікових даних платника та відомостей щодо рахунків для зарахування платежів до бюджету.

5. Сплатити податок. 

Нагадаємо, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Джерело: ДПС у Харківській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»