• Посилання скопійовано

Уряд визначив автомобілі, які звільняються від утилізаційного збору

Кабінет міністрів України оприлюднив перелік автомобілів, звільнених від сплати утилізаційного збору

Уряд визначив автомобілі, які звільняються від утилізаційного збору

Кабмін постановою від 18.12.2013 р. №935 затвердив перелік видів та категорій транспортних засобів, з року випуску яких минуло 30 або більше років, що не призначені для комерційного перевезення пасажирів або вантажів, мають оригінальний двигун, кузов і (за наявності) раму, збережені та відреставровані до оригінального стану та які належать до предметів колекціонування або антикваріату.

Зазначений перелік розроблений на виконання пп. 240.6.4 п. 240.6 ст. 240 Податкового кодексу, відповідно до якої особи, які ввозять на митну територію України в митному режимі імпорту та/або здійснюють продаж на митній території України вказані транспортні засоби не є платниками податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

Перейти до Переліку >>>

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»