• Посилання скопійовано

Де фізична особа може сплатити майнові податки?

Фізичні особи можуть сплатити податки і збори в установах банків та в поштових відділеннях

Де фізична особа може сплатити майнові податки?

ДПС у Київській області нагадує, що майнові податки: податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плата за землю сплачуються фізичними особами за місцем розташування об’єкта/об’єктів оподаткування, а транспортний податок – за місцем реєстрації об’єкта оподаткування, протягом 60 днів з дня вручення податкового повідом­лення-рішення (ППР).

Фізичні особи можуть сплатити податки і збори в установах банків та в поштових відділеннях.

У разі проживання осіб у сільській (селищній) місцевості, вони можуть сплачувати податки і збори через каси сільських (селищних) рад, або рад об’єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, за квитанцією про прийняття податків і зборів, форма якої встановлюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики –  це встановлено п. 57.5 ПКУ.

Форма квитанції про прийняття податків і зборів затверджена наказом Мінфіну від 17.08.2015 р. №714 «Про затвердження форми Квитанції про прийняття податків і зборів».

Нові реквізити рахунків для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів розміщено на офіційному субсайті  ГУ ДПС у Київській області, а також у  центрах обслуговування платників територіальних органів ГУ ДПС у Київській області.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Київській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»