• Посилання скопійовано

Зарплату, отриману від двох та більше роботодавців, необхідно задекларувати

Якщо загальна сума доходів, отриманих за результатами звітного 2013 року від двох і більше роботодавців, перевищує 137 640 грн, потрібно подати декларацію про доходи

Зарплату, отриману від двох та більше роботодавців, необхідно задекларувати

Як розповіли в Головному управлінні Міндоходів у Луганській області, якщо загальна сума доходів, отриманих за результатами звітного року від двох і більше роботодавців, перевищує 120 розмірів мінімальної заробітної плати (за 2013 рік –137 640 гривень)  громадяни повинні подати податкову декларацію про доходи.

Ці доходи платники відображають у додатку 7 до Декларації, відповідно до якого проводиться перерахунок податку на доходи фізичних осіб із задекларованої річної загальної суми оподатковуваних доходів.

Декларацію необхідно подати  до 1 травня 2014 року в орган Міндоходів (податкову інспекцію) за місцем реєстрації.

Позитивна різниця податку (між розрахованим та фактично сплаченим податком протягом 2013 року) підлягає сплаті платником податку до відповідного бюджету за його податковою адресою.

Джерело: ДФС у Луганській області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»