• Посилання скопійовано

Складаємо податкові накладні у разі наявності декількох касових апаратів у філіях

Скільки податкових накладних за щоденними підсумками операцій повинен складати платник податку у разі наявності декількох касових апаратів у філіях, яким не делеговано право складання податкових накладних? Відповідає ДФСУ

Складаємо податкові накладні у разі наявності декількох касових апаратів у філіях

Фахівці ДФСУ в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 101.17) роз'яснили: враховуючи те, що платник ПДВ, до складу якого входять філії та/або структурні підрозділи, не делегував їм право складання податкових накладних, та при цьому, такі філії та/або структурні підрозділи здійснюють операції з використанням касових апаратів, то податкова накладна повинна складатися за щоденними підсумками операцій до кожного касового апарата окремо.

При цьому, такі податкові накладні складаються від імені платника податку (головного підприємства).

Про особливості складання податкових накладних за щоденними підсумками операцій податківці також розповідали тут, а фахівці "Дебету-Кредиту" в аналітичній статті ось тут (для передплатників).

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»