• Посилання скопійовано

Скільки ПДВ було задекларовано за березень 2020 року?

За деклараціями березня 2020 року було задекларовано 17,9 млрд грн ПДВ, що на 900 млн грн, або на 5,3% більше, ніж минулого року

Скільки ПДВ було задекларовано за березень 2020 року?

ДПСУ повідомляє, що за підсумками декларування ПДВ зберігається тенденція випереджаючих темпів росту сум податку до обсягів постачання.

Без урахування НАК «Нафтогаз України», АТ «Укргазвидобування», АТ «Укртрансгаз», ПАТ «Укрнафта» за деклараціями березня 2020 року було задекларовано 17,9 млрд грн ПДВ, що на 900 млн грн, або на 5,3% більше, ніж минулого року. При цьому за цей же період обсяг постачання скоротився на 4,2% (з 729,7 млрд грн до 699,2 млрд грн).

«Як нам це вдалося? Жодної магії – тільки припинення мінімізаційних схем та збільшення якості адміністрування ПДВ. Цей результат краще за будь-які слова говорить про те, що податкова служба робить свою роботу. І якими би не були зовнішні виклики, ефективність її лише зростатиме. Попри масовані атаки шахраїв та їх покровителів, кошти і надалі надходитимуть до бюджету, а чесний бізнес вчасно отримуватиме відшкодування», – наголосив Голова ДПС Сергій Верланов.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»