• Посилання скопійовано

Податківці продовжують боротьбу з схемами з ПДВ

Цього разу викрито схему створення штучного ланцюга із придбання сільськогосподарської продукції невідомого походження з використанням суб’єктів господарювання з ознаками «фіктивності» та її подальшого експорту

Податківці продовжують боротьбу з схемами з ПДВ

Співробітниками підрозділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Черкаській області викрито схему створення штучного ланцюга із придбання сільськогосподарської продукції невідомого походження з використанням суб’єктів господарювання з ознаками «фіктивності» та її подальшого експорту.

Використання вказаної схеми за рахунок документального оформлення безтоварних операцій  призвело до заниження податкових зобов’язань з ПДВ на суму понад 10 млн гривень.

За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу. Досудове розслідування триває.  

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»