• Посилання скопійовано

Радіолокаційні прилади для ЗСУ - без ПДВ: Рада проголосувала за законопроєкт

У середу, 20 грудня, ВРУ схвалила одразу за основу та в цілому 2 законопроєкти №10341 та №10342 щодо звільнення від ПДВ та мита ввезення в Україну РЕБів, радіолокаційних комплексів для армії

Радіолокаційні прилади для ЗСУ - без ПДВ: Рада проголосувала за законопроєкт

У середу, 20 грудня, Верховна Рада схвалила одразу за основу та в цілому 2 законопроєкти №10341 та №10342 щодо звільнення від ПДВ та мита ввезення в Україну РЕБів, радіолокаційних комплексів для армії. Про це повідомили нардепи у соцмережах, розповідає Судово-юридична газета.

За – двічі по 323 нардепів.

Згідно із проєктами, доповнюються переліки товарів оборонного призначення, що звільняються від оподаткування ввізним митом, новими кодами 8526 10 00 90 і 3926 20 00 00 (товар «фурнітура, що використовується для оснащення військових») УКТ ЗЕД.

Крім того, законопроєкти також звільняють від ПДВ радіолокаційні прилади, що класифікуються у товарній підкатегорії 8526 10 00 90 УКТ ЗЕД, що ввозяться на митну територію України та постачаються  на митній території України як товари оборонного призначення.

Нагадаємо, що урядовці внесли низку змін до Порядку реалізації експериментального проєкту щодо здійснення оборонних закупівель безпілотних систем та засобів радіоелектронної боротьби вітчизняного виробництва.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»