• Посилання скопійовано

Податковий компроміс: проект щодо забезпечення процедури реалізації доопрацьовано

З оновленого проекту зникло твердження про те, що підставою для перевірок від ДФС будуть уточнюючі розрахунки, подані у межах процедури досягнення податкового компромісу

Податковий компроміс: проект щодо забезпечення процедури реалізації доопрацьовано

ДФСУ оприлюднила доопрацьований проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про забезпечення реалізації  процедури досягнення податкового компромісу».

Як і раніше, проектом передбачається нормативно врегулювати питання проведення органами ДФС документальних перевірок під час реалізації процедури досягнення податкового компромісу в умовах мораторію на проведення перевірок платників податків у 2015 – 2016 рр., шляхом надання дозволу Кабміном. 

Проте з оновленого проекту зникло твердження про те, що підставою для таких перевірок будуть подані платниками податків у межах процедури досягнення податкового компромісу уточнюючі розрахунки. 

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань можна надсилати упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника (Державна фіскальна служба України):

  • поштову – 04655, м. Київ, Львівська площа, 8,
  • електронну – odanilova@sfs.gov.ua.

Новина по темі:

 - Податковий компроміс: подання уточнюючого розрахуну стане підставою для перевірки?

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»