• Посилання скопійовано

Як оподатковуються негрошові операції резидентів Дія.Сіті?

У разі проведення негрошових розрахунків резидент Дія.Сіті зобов’язаний самостійно перевірити відповідність ціни договору звичайній ціні та визначити базу оподаткування не нижчою від її рівня

Як оподатковуються негрошові операції резидентів Дія.Сіті?

ДПС по роботі з великими платниками податків інформує, що відповідно до підпункту 137.10.2 пункту 137.10 статті 137 Податкового кодексу України у разі здійснення оподатковуваної операції у відмінній від грошової формі резидент Дія Сіті – платник податку на особливих умовах зобов’язаний самостійно перевірити відповідність ціни договору звичайній ціні та визначити базу оподаткування на рівні не нижче звичайної ціни.

Якщо резидент Дія Сіті – платник податку на особливих умовах не визначив базу оподаткування на рівні не нижче звичайної ціни, контролюючий орган самостійно визначає різницю між звичайною ціною та договірною (контрактною) вартістю операції, що підлягає оподаткуванню, а також податкові зобов’язання платника податку.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»