• Посилання скопійовано

Мінфін планує внести зміни до декларації з плати за землю

ДФСУ оприлюднила проект наказу Мінфіну «Про внесення змін до форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)"

Мінфін планує внести зміни до декларації з плати за землю

6 червня 2016 року ДФСУ оприлюднила проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності), затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 16 червня 2015 року №560» (завантажити тут >>>).

Зокрема:

  • змінено формат внесення дати укладання та реєстрації документів, які засвідчують/підтверджують право власності та/або користування  земельними ділянками,
  • реквізити, зазначені у рядках 3 та 4 декларації, приведені у відповідність до Порядку обліку платників податків і зборів;
  • у відповідність до пункту 70.16 ПКУ приведена примітка 5 (у новій редакції декларації – примітка 6);
  • до колонки 9 декларації внесено уточнення, що нормативна грошова оцінка земельної ділянки зазначається за одиницю площі.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення:

  • на поштову адресу ДФС: Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655,
  • або електронну: vpopova@sfs.gov.ua,
  • або до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»