• Посилання скопійовано

Куди звітувати єдиннику, якщо податкова адреса змінилась

У разі зміни місцезнаходження госпсуб’єктів – платників податків сплата податків і зборів після реєстрації здійснюється за місцем попередньої реєстрації до закінчення поточного бюджетного періоду

Куди звітувати єдиннику, якщо податкова адреса змінилась

Харківські податківці у листі від 23.05.2016 р. №269/ФОП/20-40-13-01-15 нагадують, що з врахуванням особливостей сплати єдиного податку у разі зміни податкової адреси, пов’язаної зі зміною адміністративного району підприємцем-єдинником, подання податкової декларації платника єдиного податку та сплата єдиного податку здійснюється за попереднім місцем податкової адреси (місцем проживання) останній раз за податковий (звітний) період, у якому подано до контролюючого органу заяву щодо зміни податкової адреси (місця проживання).

Подання податкових декларацій підприємцем-єдинником та сплата єдиного податку за наступні податкові (звітні) періоди здійснюється до контролюючого органу за місцем нової податкової адреси (місцем проживання).

У разі зміни госпсуб’єктом протягом бюджетного року місцезнаходження, пов’язаного зі зміною адміністративного району, звітність про суми нарахованого ЄСВ подається та сплачується за новим місцем взяття на облік.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Спрощена система/ФОП на загальній системі

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на загальній системі»