• Посилання скопійовано

Законопроект податкової реформи №3357: інфографіка

Із законопроектом №3357, який за своєю суттю є ліберальною податковою реформою, а також аргументами на користь його прийняття, тепер можна ознайомитися за допомогою інфографіки

Законопроект податкової реформи №3357: інфографіка

Її створили волонтери від громадянського суспільства, котрі разом з економістами та підприємцями, об’єднали свої зусилля навколо прийняття законопроекту.

Нагадаємо, що законопроект №3357, який був зареєстрований у Верховній Раді за підписом 115 народних депутатів з усіх фракцій парламенту (і список нардепів, які хочуть підтримати документ, постійно розширюється), пропонує внести в діючий Податковий кодекс серйозні зміни.

Їх мета – позбавити бізнес надважкого податкового тиску, дати йому можливість відродитися та перезапустити економіку країни. Зменшення податкового тягаря для бізнесу (зокрема на фонд оплати праці) матиме ряд позитивних наслідків і для звичайних громадян, котрі працюють у якості найманих працівників у приватних компаніях та на підприємствах, – вони зможуть отримувати нарешті білі зарплати.

Інфографіка доступна за посиланням>>>

Зокрема, там можна знайти відповіді на запитання: чи справді країна може дозволити собі зниження податків та чому автори проекту впевнені, що ліквідація податкової міліції не призведе до зменшення надходжень у бюджет.

БІЛЬШЕ  ПРО ПОДАТКОВУ РЕФОРМУ ЧИТАЙТЕ ТУТ >>>

Нагадаємо, що вчора заступник міністра фінансів Олена Макеєва повідомила про досягнення компромісу між Мінфіном та Комітетом Южаніної щодо податкової реформи. Проте автори законопроекту №3357 спростовують цю інформацію. Докладніше про це тут >>>

На підставі: Асоціація платників податків України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»