• Посилання скопійовано

ДФСУ розповіла про реформу Офісу великих платників податків

СДПІ у містах Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Луганську, Львові, Одесі та Харкові приєднуються до Офісу великих платників податків ДФС, утворюючи єдину юридичну особу

ДФСУ розповіла про реформу Офісу великих платників податків

Міжрегіональне головне управління ДФС – Центральний офіс з обслуговування великих платників податків перейменують в Офіс великих платників податків ДФС. Відповідні зміни передбачені постановою КМУ від 30.03.2016 р. №247, - нагадує ДФСУ. Також читайте тут >>

Відтепер СДПІ у містах Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Луганську, Львові, Одесі та Харкові приєднуються до Офісу великих платників податків ДФС, утворюючи єдину юридичну особу, що дозволить:

  • створити єдиний центр прийняття управлінських рішень та контролю;
  • обирати кожному платнику зручне місце обслуговування протягом року; 
  • отримувати адміністративні послуги великими платниками в кожному територіальному підрозділі ОВПП;
  • скоротити процедури адміністративного оскарження (перехід з 2-рівневої до 1-рівневої);
  • оптимізувати організаційну структуру ОВПП з відповідним скороченням штатної чисельності та як наслідок посилення фінансової мотивації працівників.

У рамках реформи за кожною компанією буде закріплено податкового консультанта - координатора, який матиме можливість оперативного вирішення питань, пов’язаних з оподаткуванням.

Нагадаємо, що Концепцію реформування Центрального офісу з обслуговування великих платників в ДФС було представлено у листопаді минулого року.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»