• Посилання скопійовано

З 22 квітня діють нові розміри вартості спецбланків нотаріальних документів

З 22 квітня 2024 року вартість спеціальних бланків нотаріальних документів становитиме 29,04 грн з ПДВ. Про це повідомило ДП «НАІС». Докладніше про це - далі

З 22 квітня діють нові розміри вартості спецбланків нотаріальних документів

У зв’язку зі збільшенням виробником вартості закупівлі спеціальних бланків нотаріальних документів ДП «НАІС» вимушене відповідно збільшити вартість спеціальних бланків нотаріальних документів. Починаючи з 22 квітня 2024 року, вартість бланка становитиме 29,04 грн з ПДВ*.

Приватні нотаріуси зможуть отримати бланки за попередньою ціною – 25,50 грн – виключно за умови, що:

  • попередня оплата за бланки  надійде на рахунок ДП «НАІС» до 21.04.2024 (включно);
  • замовлення стосовно постачання оплачених бланків отримане ДП «НАІС» одним із способів, передбачених відповідним договором до 21.04.2024 (включно).**

Державним нотаріальним конторам/державним нотаріальним архівам відвантаження бланків здійснюється за ціною, що діє на дату відвантаження.

* ДП «НАІС» будуть внесені зміни до договорів постачання бланків для державних нотаріальних контор/державних нотаріальних архівів, а також приватних нотаріусів в частині вартості бланка. Договори постачання в новій редакції будуть розміщені на офіційному вебсайті  ДП «НАІС» для ознайомлення в рубриках «Спеціальні бланки», а також «Реєстри» (розділ «Форми договорів», категорія «Нотаріат») 22.04.2024.

** Звертаємо увагу нотаріусів, що для оптимального відпрацювання оплачених замовлень 20-го та 21.04.2024 краще надсилати їх на адресу електронної скриньки: blank@nais.gov.ua.

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»