• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 19.04.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Багатий вибір, або Від Ілліча до Олексійовича

Часи такі, що позитив йде втридорога. Хочеться знаків, які незаперечно свідчили б про рішучий поступ в правильному напрямку. Наприклад, що корупція корчиться в передсмертних судорогах, а вітчизняна наука бере дивовижні висоти. Ну, або готуються, на худий кінець. Обидві: одна корчитися, інша брати.

Клімкін: Україна буде членом ЄС, членство в НАТО - під питанням

Україна однозначно вступить до ЄС, членство в НАТО залишається під питанням.

Україна може пригрозити кредиторам Укрексімбанку дефолтом - FT

Україна в п'ятницю планує попередити власників облігацій державного Укрексімбанку, що банк оголосить дефолт за своїми облігаціями, які повинні бути погашені 27 квітня, якщо кредитори не погодяться на відстрочку виплат за цими зобов'язаннями.

Британська компанія склала рейтинг надійності автомобілів

Bentley, Porsche і Land Rover виявилися найменш надійними з 39 марок автомобілів, які були включені в дослідження британської компанії Reliability Index. Причому Bentley відстає від Porsche з досить помітним розривом. Лідирують у рейтингу Honda і Daihatsu.

Фонд гарантування вкладів виставить на торги кредитний портфель Брокбізнесбанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб проведе електронні торги з продажу прав вимоги за виданими «Брокбізнесбанком» кредитами. Потенційні покупці – юридичні особи, які мають статус фінансової особи (крім кредитних спілок).

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»