• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.05.2015 р.

Про що говорять цього ранку

Мадам, ми намагалися: навіщо уряду закон про вибірковий мораторій

Фінансові ринки старанно готуються до сезону відпусток: світові - в стані надлишку грошей, наш український - в їх очікуванні. Кабмін і Рада налякали кредиторів вибірковим мораторієм. Останні поки зберігають спокій. Втім, як і гривня, на подив слухняна строгим командам з НБУ.

Наша перша кримська перемога, яку не планували в штабі ВМС

Рівно рік тому, наприкінці травня 2014 року, вийшла спільна директива Генерального штабу України та штабу Військово-Морських Сил України про зміну аеродрому базування 10-й Сакської бригади морської авіації. Новим місцем базування визначався аеродром Кульбакіно поряд з Миколаєвом. Але ця директива всього лише узаконила легендарний переліт наших льотчиків, який відбувся 3-го березня минулого року. Рішення про переліт з окупованої території було прийнято командуванням бригади самостійно.

Порошенко зажадав "голову" винного у зриві візової лібералізації

Президент Петро Порошенко вимагає кадрових рішень і висновків щодо керівників тих служб, які зволікали з виконанням певних пунктів Плану дій візової лібералізації (ПДВЛ).

Проект «Евакуація»: неможливо забути про порятунок

Сьогодні, 23 травня, виповнюється рік з того моменту, коли перші автобуси Благодійного фонду Ріната Ахметова почали евакуювати зі Слов'янська жінок з дітьми. Всього у 2014 році команда Фонду, а потім і Штабу Ріната Ахметова допомогла покинути зону конфлікту 39462 мирним жителям Донбасу, з них 14 784 - діти.

Українці змушені позбуватися від інвалюти

У квітні 2015 українці продали іноземної валюти в 7 разів більше, ніж купили, повідомляють Контракти.

Автор: «Контракты»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»