• Посилання скопійовано

Швидка, кваліфікована та своєчасна допомога для обліку в агросекторі

Однією із провідних ділянок економіки України є сільське господарство. Ця галузь забезпечує населення продовольством, а промисловість — сировиною

Швидка, кваліфікована та своєчасна допомога для обліку в агросекторі

Бухгалтерський облік в агросекторі має низку особливостей та потребує особливого підходу, уважності до законодавчих змін та коректного відображення всіх господарських операцій у звітності. 

З метою спрощення складних процесів Вашої діяльності та надання практичної допомоги бухгалтеру галузі сільського господарства компанією “Дебет Плюс” та компанією “7eminar.com” було створено професійний чат для обговорення, консультацій та отримання порад — «Агрочат 7eminar».

Не важливо, чи давно Ви працюєте в агросекторі, чи лише вступили на цей непростий і часом заплутаний шлях ведення обліку на Вашому підприємстві – тут Ви зможете знайти для себе і можливість поділитися власним досвідом, і отримати своєчасну допомогу. 

Бухгалтерські, податкові, фінансові консультації, обмін досвідом, корисні посилання, новини у законодавстві для агрогалузі, інформація про цікаві події для сільськогосподарського напряму. Корисні знайомства та практична допомога один одному. Долучайтеся до спільноти та отримуйте безкоштовні поради у незрозумілих та складних ситуаціях Вашої професійної діяльності! 

Тримайте баланс у житті, а про бухгалтерський баланс потурбуємося ми! 

 

«Дебет Плюс» — це програмний продукт, розроблений в Україні і для України.

Докладніше про програму «Дебет Плюс» читайте на сайті https://debet.com.ua

або зверніться за телефонами й отримайте відповіді на всі ваші запитання:

+38 (067) 327-42-81

+38 (067) 620-81-58

+38 (067) 507-56-98

Джерело: 7eminar.com

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»