• Посилання скопійовано

Облік товарних запасів ФОП може вести одразу у ПРРО!

Як відомо, ФОПам, що займаються торгівлею, необхідно вести облік товарних запасів за встановленою формою відповідно до Порядку Мінфіну від 03.09.2021 № 496. Розповідаємо, як це просто зробити разом із ПРРО Cashalot з модулем «Склад»

Облік товарних запасів ФОП може вести одразу у ПРРО!

Коли влада вперше збиралася запровадити ПРРО у січні 2022 року, у нас як GOLD-Партнера, розробника одного з найбільш популярних ПРРО, в Україні були тисячі запитів від підприємців, які шукали програмні РРО разом з обліковою програмою. Як виявилося, у більшості ФОПів програма мала обліковувати тільки склад та ТМЦ. І на той час ми вже зв’язували наше ПРРО з іншими обліковими системами. До речі, досить часто облікові програми клієнта містили в собі такі функції, які були не потрібні нашим клієнтам. Тобто ФОП платив за те, чим не користувався.

Якщо масштаби бізнесу ФОПа не дозволяють придбати облікову програму для ведення складського обліку, то вихід – придбати ПРРО, яке передбачає можливість ведення обліку складу.

На сьогодні існує комплексне рішення - це ПРРО Cashalot з модулем «Склад», використовуючи який підприємець вполює одразу трьох зайців:

  • Використання ПРРО,
  • Ведення обліку товарних запасів згідно із законодавством,
  • Інструмент для оперативного управління своїм бізнесом в режимі
    реального часу.

ПРРО взаємодіє з модулем «Склад» у Кабінеті Cashalot, а всі залишки товарів синхронізуються автоматично під час продажів товарів в онлайн-режимі, тож ПРРО Cashalot завжди отримує інформацію про надходження та списання товарів з вашого Кабінету.

Також врахуйте особливість – коли ФОП активно працює у програмному РРО та веде облік складу, то йому потрібна якісна техпідтримка, проте далеко не всі продавці ПРРО мають таку опцію.

Більше інформації про те, як працює ця функція, дивіться у Повній версії статті на нашому сайті.

Ідеально підібрати програмний РРО для Вашого бізнесу допоможуть ТУТ.

Ваші надійні помічники – відділ підтримки програмних РРО компанії «Системи для бізнесу».

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»