• Посилання скопійовано

Про перекредитування простими словами

Бувають випадки, коли людина вже має боргові зобов’язання перед одним банком, але інший пропонує більш вигідні умови надання коштів. У цьому випадку допоможе рефінансування кредиту або перекредитування. IdeaBank пропонує таку послугу для своїх клієнтів

Про перекредитування простими словами

Що дає рефінансування

Перекредитування — важливий фінансовий інструмент, який дозволяє користувачам знизити долю власних платежів, переходячи від одного кредитного продукту до іншого на більш вигідних для себе умовах.

Такий важливий інструмент, як перекредитування, дозволяє зберегти хорошу кредитну історію. Крім того, кілька позик можна об’єднати в одну та платити одній фінансовій організації раз на місяць, що набагато зручніше.

 

Переваги та недоліки перекредитування

Перекредитування, як  і  будь-який інший  фінансовий  інструмент,  має власні переваги та недоліки. Серед сильних сторін рефінансування:

  • зниження відсоткової ставки: клієнт платить меншу суму щомісяця;
  • покращення фінансової ситуації: зниження фінансового навантаження зменшує ризик нерегулярного внесення щомісячної оплати;
  • збільшення тривалості виплат: при рефінансуванні клієнт може продовжити терміни виплат, що зумовить зниження щомісячного платежу.

Заради справедливості варто згадати і про недоліки. Насамперед вони можуть полягати в додатковій комісії. Наприклад, користувач може отримати додаткові платежі за оформлення заявки, страхування та оцінку майна. Всі ці нюанси вказані в договорі, який необхідно детально вивчити перед замовленням послуги рефінансування.

Другий недолік – нові умови. Часто така послуга забороняє достроково виплачувати всю суму чи має інші обмеження. Це також варто уточнити перед оформленням нового кредиту.

Крім того, у кінцевому підсумку користувач все одно переплатить, хоча й буде вносити менші щомісячні платежі. Але перекредитування – часто єдиний вихід для тих, хто хоче отримати більш лояльні умови при зменшенні фінансового навантаження.

Гнучкі умови для своїх клієнтів пропонує IdeaBank. Клієнти зможуть оформити тут перекредитування на цікавих умовах. Користувачам послуг IdeaBank необхідно мінімум часу, щоб замовити рефінансування. Зробити все можна в онлайн режимі за лічені хвилини. Послуга від банку врятувала фінансову репутацію багатьох клієнтів та допомогла їм отримати зручні умови для погашення заборгованості.   

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»