• Посилання скопійовано

Надбавки та доплати водіям, зайнятим обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування

Лист Мінсоцполітики від 06.12.2011 р. №1095/13/84-11 «Про встановлення надбавок та доплат водію»

Департамент зарплати та умов праці відповів на запит щодо надбавок та доплат та інших виплат, що можуть бути встановлені водіям, зайнятим обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів.

Згідно з п. 2 наказу Мінпраці від 02.10.96 р. №77 (із змінами) керівникам відповідних органів надано право в межах установлених фондів оплати праці установлювати робітникам, в т.ч. водіям, доплати, надбавки, зазначені у цьому пункті.

Крім того, згідно з примітками додатка 3 до цього наказу, яким затверджені розміри місячних тарифних ставок водіїв автомобілів, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів, передбачено встановлення водіям надбавок за класність та доплат за ненормований робочий день.

Також керівникам відповідних органів надано право у межах фонду зарплати, затвердженого в кошторисах, преміювати робітників залежно від їх особистого вкладу в кінцеві результати роботи згідно з положенням про преміювання, що діє в органі, та надавати їм матдопомогу в розмірі середньомісячного заробітку.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»