• Посилання скопійовано

Чи має фізособа-«загальник» подавати до заяви-розрахунку додаткові документи?

ПФУ навів перелік сканкопій документів, які має подати фізособа-«загальник» разом зі заявою-розрахунком для отримання фінансування лікарняних

Чи має фізособа-«загальник» подавати до заяви-розрахунку додаткові документи?

Пенсійний фонд України розповідає, що якщо фізична особа – підприємець подає заяву-розрахунок за себе особисто, то до неї потрібно прикріпити скановані копії таких документів:

  • річний/довідковий звіт — в залежності від дати початку випадку непрацездатності (включаючи місяць настання випадку непрацездатності);
  • довідку про відсутність заборгованості по сплаті ЄСВ від органів Державної податкової служби України (включаючи місяць настання випадку непрацездатності).

Для уточнення даних може виникнути необхідність додати до заяви-розрахунку інші документи (наприклад, копії платіжних доручень). 

 

Довідково

Довідковий звіт подається за ті періоди, що не потрапили до річного звіту. 

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»