• Посилання скопійовано

1 березня 2013 р. - останній день рентної плати за транспортування нафти та нафтопродуктів!

Сума податкових зобов'язань з рентної плати за податковий період, сплачується платником рентної плати за місцем його податкової реєстрації авансовими платежами щодекади

1 березня 2013 р. - останній день рентної плати за транспортування нафти та нафтопродуктів!

Державна податкова служба у м. Києві нагадує, що відповідно до п. 254.5 ст. 254 Податкового кодексу України сума податкових зобов'язань з рентної плати за податковий (звітний) період, що дорівнює календарному місяцю, сплачується платником рентної плати за місцем його податкової реєстрації авансовими платежами щодекади (15, 25 числа поточного місяця, 5 числа наступного місяця) виходячи з: 

- фактичних обсягів природного газу та аміаку і відстані відповідних маршрутів їх транспортування територією України у відповідних декадах місяця; 

- фактичних обсягів нафти і нафтопродуктів, що транспортуються територією України у відповідних декадах місяця. 

Пунктом 254.6 ст. 254 Кодексу встановлено, що визначена у податковому розрахунку за відповідний податковий (звітний) період сума податкових зобов'язань з рентної плати з урахуванням фактично сплачених авансових платежів вноситься платниками рентної плати до державного бюджету протягом 10 календарних днів, що настають за останнім календарним днем граничного строку подання такого розрахунку.

Враховуючи викладене, 1 березня 2013 року - граничний день сплати податкових зобов'язань з рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами природного газу та аміаку територією України (з урахуванням фактично сплачених авансових платежів) за січень 2013 року.

 

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»